Avslutningen

Skolavslutningen var utomhus i år.
En del av stämmningen försvann ju när den inte var i kyrkan som den alltid varit förut. Men eftersom det går så många barn i skolan som inte får besöka den svenska kyrkan pga religion så valde skolan att ha avslutningen ute på sklolgården.
De flesta var lite nervösa över att vädret skulle hålla i sig för på himlen så tornade mörka måln upp och såg ut att det skulle börja regna. Som tur var så kom det inte en enda droppe regn.

Ronja startade avslutningen med att spela Idas sommarvisa tillsamans med sin blockflöjtslärare. Hon spelade väldigt fint. Näst skulle hela den finska klassen uppträda och återigen så spelade Ronja tillsamans med tre andra flickor. (De spelade på finlands nationalinstrument Kantele). Den övriga klassen sjöng. Därefter avlöpte framträdanderna från åk 1 till åk 6. 
När slutligen rektorn tackade alla lärare och delade ut rosor till dem så utbröt en hejarlkack av alla eleverna. Det lät som om vi hade varit på en stor hockey match då eleverna ropade ut heja och lärarens namn. Stämningen var obeskrivlig. Detta hade verkligen inte skett ifall avslutningen vait i kyrkan. 

Efter avslutningen så cyklade vi hem och firade med kaffe och tårta. 

Specialaren på min Charlotte russe ser ni på bilden: 


Kommentarer
Postat av: Johanna

:D ja! Det är helt obeskrivligt hur det kändes att stå där och se hur barnen hejade på sina lärare! Jag blev full av känslor av det. Nästan tårögd mitt i skrattet och förvåningen. Så lärarna måste väl ha känt ännu mer själva. Helt fantastiskt var det!



Och tårtan var god! Mums! Tack :) Och visst blir moster ganska stolt över Ronjas uppträdanden :D

2009-06-15 @ 19:15:24
URL: http://www.nanna-maria.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0